گوشت راسته گوساله نیم کیلو + سرکه بالزامیک + سس سویا (برای 3 تا 4 نفر بهمراه برنج کته)
گوشت گوساله را برش میدهید به اندازه دو بند کوچکترین انگشت دست ، در ظرف در بسته بمدت 24 ساعت در سرکه بالزامیک میخوابانید .
2 عدد پیاز متوسط را جداگانه سرخ میکنید تا طلایی شود ، سپس گوشتهای برش داده شده را در آبکش میریزید تا سرکه آن خالی شود ، با حرارت بالا در ماهی تابه مناسب سرخ میکنید .
گوشتها بخاطر نازک بودنشان تقریبا هم پخته و هم سرخ میشوند (روی گوشت میبایستی برشته شود) ، پیاز را با گوشت مخلوط و کمی سس سویا به آن اضافه میکنیم و با حرارت پایین تر حدود 5 دقیقه سرخ شدن را ادامه میدهیم (بهتر است در این مرحله درب ماهی تابه گذاشته شود)
نصف لیوان آب جوش اضافه و اجازه میدهیم با حرارت پایین کمی قل بزند.
برنج حتما باید کته باشد و معمول آن است که یه ملاقه گوشت را روی برنج بریزند و سرو کنند.
تا حالا هیچوقت سس سویا استفاده نکردم
حتما میگیرم
فقط مواظب باش از آن سس هایی باشه که عکسشو گذاشتم و اینکه وقتی غدایی سس سویا داره نمک نباید بزنی