بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی
بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی

آموزش غذای ژاپنی (گیو دم)

گوشت راسته گوساله نیم کیلو + سرکه بالزامیک  + سس سویا (برای 3 تا 4 نفر بهمراه برنج کته)

گوشت گوساله را برش میدهید به اندازه دو بند کوچکترین انگشت دست ، در ظرف در بسته بمدت 24 ساعت در سرکه بالزامیک میخوابانید .

2 عدد پیاز متوسط را جداگانه سرخ میکنید تا طلایی شود ، سپس گوشتهای برش داده شده را در آبکش میریزید تا سرکه آن خالی شود ، با حرارت بالا در ماهی تابه مناسب سرخ میکنید .

گوشتها بخاطر نازک بودنشان تقریبا هم پخته و هم سرخ میشوند (روی گوشت میبایستی برشته شود) ، پیاز را با گوشت مخلوط و کمی سس سویا به آن اضافه میکنیم و با حرارت پایین تر حدود 5 دقیقه سرخ شدن را ادامه میدهیم (بهتر است در این مرحله درب ماهی تابه گذاشته شود)

نصف لیوان آب جوش اضافه و اجازه میدهیم با حرارت پایین کمی قل بزند.

برنج حتما باید کته باشد و معمول آن است که یه ملاقه گوشت را روی برنج بریزند و سرو کنند.

نظرات 1 + ارسال نظر
ونوس یکشنبه 17 آذر 1398 ساعت 00:29

تا حالا هیچوقت سس سویا استفاده نکردم
حتما میگیرم

فقط مواظب باش از آن سس هایی باشه که عکسشو گذاشتم و اینکه وقتی غدایی سس سویا داره نمک نباید بزنی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد