قورمه سبزی برای 4 نفر
گوشت گل ماهیچه گوساله (700 گرم تا یک کیلو) را به قطعات درشت خرد کنید و بدون پیاز سرخ کنین تا سطحش برشته بشه ، پیاز (2 عدد بزرگ ) را جدا سرخ کنید تا طلایی مایل به قهوه ای بشه. 2 عدد کنسرو لوبیا را در سبد بشورید تا سسش بره *،2 عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید.
سبزی خرد شده را سرخ کنید تا به رنگ تیره برسد. *
سبزی سرخ شده و پیاز طلایی-قهوه ای را به گوشت اضافه و قدری فلفل گرانول سیاه را خرد کرده (یا پودر فلفل سیاه یا اگه غذای تند دوست دارید میتونید کمی فلفل قرمز هم اضافه کنید) + نمک +لیمو عمانی (لیموها را هم کمی تفت بدید) با هم مخلوط میکنیم و حدود 10 دقیقه بدون آب درش را میگذاریم تا طعم مواد با هم ترکیب شود ، کلا در هر غذایی هنگام سرخ کردن باید ادویه بزنیم ، طعم ادویه هنگام سرخ شدن آزاد شده و به مواد اطرافش وارد میشود.
لوبیاهای شسته شده را به موادمان اضافه و یه شیرجوش آب جوش میریزیم و 6-5 ساعت میگذاریم با حرارت کم قل بزند، بعد پختن حتما لیمو ها را از خورشت دربیارید که تلخ نشه.
*بعضی میگن کنسرو ضرر داره ، قبول ولی با این حساب نفس کشیدن تو این آلودگی یا خیلی غذاهای دیگه فرآوری شده هم ضرر داره ، کنسرو لوبیا شما را از چند مسئله راحت میکند و یکیش اینه که دیگه نگران نپختن مناسب آن نخواهید بود.
*بعضی سبزی را خوب سرخ نمیکنن به این علت که خاصیتش نره ! وقتی شما قراره یه غذایی را 6-5 ساعت بجوشانید ، مطمئن باشید هیچ خاصیتی در آن نمیماند که بخواد بره، پس بهتره اقلا خوشمزه بشه
کنسرو رو بریزیم توش که 5-6 ساعت بپزه له میشه.
اصلا قاشق بخوره بهش متلاشی میشه.
امتحان کن ، هیچیش نمیشه
قورمه سبزی مجلسی مردانه؟
یعنی دستورش مربوط به یه مرد هست ، نه اینکه خانمها نتونن بخورن
یک کیلو گوشت برای 4 نفر کم نیست؟ (خنده)
نفر داریم تا نفر !
ضمنا " این غذا مجلسیه ، من معمولا گوشت زیاد میریزم و کلا برای چند وعده درست میکنم و میذارم فریزر
بستگان و دوستان وقتی متوجه میشن من قورمه سبزی درست کردم ، به یه بهانه ای یه سر میان پیشم !