بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی
بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی

دستور آشپزی مردانه : خورشت کاری

قابل توجه کسایی که به غذاهایی آسیایی و تند علاقه دارند:


برای 4 نفر:

4 عدد ران مرغ بدون پوست مرغ را جداگانه سرخ میکنیم (بهتر است در فر برقی انجام شود) تا برشته شود .

3 عدد پیاز متوسط را رنده درشت میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم  تا قهوه ای شود- با بلندر اینکار را نکنید چون پیازها له میشود ، رنده دستی مناسب است.

در چند دقیقه آخر سرخ شدن پیازها ، 2 قاشق پر یا 3 قاشق معمولی غذاخوری پودر کاری (توصیه میکنم صرفا" گلستان باشد، تصویر پیوست) را به پیاز اضافه و تفت میدهیم ،نمک (درغذاهای پرادویه نمک کمتری بریزید) را هم اضافه میکنیم.2 یا 3 عدد سیب زمینی را نگینی درشت خرد میکنیم و هنگام سرخ شدن پیاز به ان اضافه میکنیم و تفت میدهیم (این کار از وارفتن سیب زمینی جلوگیری میکند) سیب زمینی باعث غلظت و لعاب دارشدن خورشت میشود.

پیاز و کاری و سیب زمینی را به مرغ اضافه و بهم میزنیم ، چند دقیقه زیرش را کم و درش را میگذاریم تا طعم مواد ترکیب شود.

به اندازه یه شیر جوش آب را میگذاریم بجوشد ، و در ظرفی که قبلا پیاز را سرخ کردیم میریزیم و با قاشق چوبی کاری میکنیم پیاز و کاری های چسبیده به ته ظرف با آب جوش ما مخلوط شود ، سپس آب جوش را به مواد اضافه و بمدت 2 ساعت میذارم قل بزند.

خورشت کاری هم با کته هم با برنج آبکش سرو میشود - من به رعایت آداب غذای کشورها احترام میگذارم ، خورشت کاری در ظرف جدا سرو نمیشود ، مقداری برنج در بشقاب و در کنارش یک ملاقه خورشت بکشید.


http://s7.picofile.com/file/8385381068/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B1%DB%B1%DB%B8_%DB%B2%DB%B0%DB%B5%DB%B3%DB%B0%DB%B4.jpg




Image result for ‫کاری گلستان‬‎


نظرات 6 + ارسال نظر
ونوس سه‌شنبه 10 دی 1398 ساعت 15:06

خیلی خیلی ممنونم از توضیحاتت. سعی میکنم دیگه به شوخی هم نگم.
چقدر زرنگ و حساس بودی که یک نمونه این مدلی هم یادت مونده. خیلیا به این زیرکی نیستند.

ونوس سه‌شنبه 10 دی 1398 ساعت 14:44

اره به شوخی و با خنده گفتم ولی گفتم.
ممنون از توصیه ت. ولی میشه دلیلشو بگی چرا ازین شوخی ها هم نکنیم؟
جوونای حالا خیلی طلبکارن. خدا حفظشون کنه ولی اکثرا زمین تا آسمون با نسل های قدیمی که مثلا خودم بودم فرق دارن. آدم واقعا گاهی کم میاره. در برابر بی ادبی های خودشون این چیزا هیچه.

عقیده دارم حرمت کلمات میبایستی بیشتر حفظ بشه ، این کلمه ای که شما گفتی در شوخی و خنده شاید مشکل دار به نظر نیاد ولی اگر در عصبانیت و جدی گفته بشه چطور؟
کلماتی را برای خودمون و خانواده عادی نکنیم که بعدا نتونیم جمعش کنیم.
خیلی مهمه که به بچه ها خلاف نگیم ، حتی چیزای کوچک و به ظاهر بی اهمیت ، بچه که بودم مادرم از روی علاقه میگفت ، ساعت 7 شد مدرسه ات دیر میشه ، در صورتی که ساعت 6 و نیم بود ! از دید من که بچه بودم داشت به من خلاف میگفت و ناخوداگاه این حس به من دست میداد که تو مطالب دیگه هم داره بزرگنمایی میکن و ممکنه همه حقیقت را به من نگه ، بچه ها راحت تر از بزرگترا صداقت را درک میکنن و میپذیرن ، چون هنوز دنیاشون مثل ما تجربه بی صداقتی و بی وفایی را نداشته.

ونوس سه‌شنبه 10 دی 1398 ساعت 12:43

مرسی امتحان می کنم این روشو
ولی باور کن چشمه ذوقم تو آشپزی خشک شده. دیروز دیگه با حرص بهش گفتم اگه سیری نمیخوای کوفتت کنی؛ نکن! فقط از غذاهای خوشمزه من ایراد نگیر(خنده)

میدونم به شوخی گفتی ، ولی خواهش میکنم حتی برای خنده هم با بچه ها اینجور صحبت نکنید

ونوس سه‌شنبه 10 دی 1398 ساعت 11:43 http://calmdreams.blogfa.com

این غذاهارو اکثر بچه های امروزی دوست ندارن.
الان رسما من دیوانه شدم... پیاز ببینه نق میزنه. کباب تابه درست کنم میگه بوی چربی میده. چلوگوشت و یخنی و قیمه و آش و سوپ و آبگوشت و هزاران غذای دیگه نق میزنه و نمیخوره.
همش مجبورم فانتزیجات فست فودی و سرخی جات به خوردش بدم.

فکر میکنم علتش عدم تنوع و تکرار بعضی غذاها باشه ، بهترین راه متوجه شدن این که میپسندن یا نه ، امتحان کردنش هست .
توصیه میکنم از نظر روحی آمادشون کنید و بعد پیشنهاد غذای جدید بدین ، مثلا همین غذا در خاور دور و هند خیلی طرفدار داره ، اول بهش بگین غذای مخصوص کشور "شاهرخ خان " هست، بعد بهشون بدید.
لبخند !

خزال دوشنبه 9 دی 1398 ساعت 17:49

ای وااای من،شمام مثل اینستا پیجتون تبلیغی کردین ک :))
نکنه گلستان برا شماس؟!

هیچ تبلیغی نیست ، ولی بهترین کاری در ایران ، گلستان هست ، یه بار با اونهایی که جعبه سبز فلزی داشت درست کردم ، خیلی بد شده بود، نیاز مالی به تبلیغ ندارم

پروازم دوشنبه 9 دی 1398 ساعت 16:56 http://banoparvaz.blogfa.com

این مارک با مارک های دگ چ فرقی میکنن؟

در طعمش هست ، اگر خارج از کشور کاری خورده باشید ، کاری گلستان نزدیکترین طعم به کاری اصل را دارد

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد