بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی
بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی

و آنگاه عشق آفریده شد !





نظرات 11 + ارسال نظر
اشک سرخ شنبه 28 تیر 1399 ساعت 09:08

به به چه آشپزماهری هستین شما

ممنون از حضور شما

قاصدک شنبه 28 تیر 1399 ساعت 08:32

درسته حق با شماست.

قاصدک جمعه 27 تیر 1399 ساعت 13:32

منم به نظر برفا فکر میکردم قبلا شاید میگفتم خوبه مردا همه چی بلد باشن ولی الان فکر می کنم اونجوری اتفاقا سختگیر میشن حالا آدم اگه تو مهارتایی که اصولا باید قوی تر باشه از مرد زندگیش ضعیف تر باشه دیگه خیلی وحشتناکه.
در کل به نظرم اگه زن ها همه کارای مردانه رو بلد باشن و انجام بدن
یا مردا همه کارای زنانه رو بلد باشن و انجام بدن شاید زندگی با طرف مقابلشون سخت تر میشه و حس کنن دیگه به هیشکی احتیاجی ندارن و این همه چی رو سخت میکنه مگر اینکه دو طرف هم دقیقا همین شکلی باشن یعنی تو هر دو مهارت داشته باشن تا تعادل برقرار باشه یا هر دو یه ضعفایی داشته باشن که بازم یه تعادلی برقرار بشه.

صادقانه دیدگاه خودم را میگم ، خانمها از مرد قدرتمند ( از هر نظر) و آقایان از زنی که بهشون وابسته باشه خوششون میاد ، رفتار مردانه خانمها را شخصا دوست ندارم و تحمل همچین زنی برام ممکن نخواهد بود.
درست کردن غذا را زنانه نمیدانم و مهارتی است که نگاه جنسیتی ندارد .از دید من یه زن ،قدرت را یا در کنار قدرت بودنو دوست داره و از مرد منفعل و ضعیف بدش نمیاد ، بلکه متنفره !

ع ع و ز پنج‌شنبه 26 تیر 1399 ساعت 17:32 http://Makhlooghekhoda.blogfa.com

قورمه سبزی وقتی اوکی هست که روغن بندازه نه اینکه روغنشو زیاد بریزی...
کاش متوجه منظورم بشین چون بلد نیستم ساده ترش کنم...:/
خواهش می‌کنم و منم مچکرم بابت حضورتون...:)

دقیقا متوجه هستم ، وقتی جا می افته ، روغنی که در پیاز و سبزی و روغن خود گوشت بوده روی سطح جمع میشه .

ع ع و ز پنج‌شنبه 26 تیر 1399 ساعت 16:25 http://Makhlooghekhoda.blogfa.com

عجب روغنی انداخته قورمه سبزیه

اتفاقا زیاد روغن نمیزنم ، همینم مربوط به سرخ کردن سبزی و پیاز هست .
ممنون از حضورتون

برفا پنج‌شنبه 26 تیر 1399 ساعت 14:06

نمیدونم پسرا خوبه آشپزی بلد باشن یا نه؟
اگه بلد باشن حتما ایراد زیاد میگیرن نه؟
نوش جان عکستونو دیدم گشنم شد برم نهار بخورم

هم ایراد میگیرن هم نمیشه سر کارای خونه زیاد منت سرشون گذاشت ،چون دیگه میدونن زیاد سخت نیست!

ونوس پنج‌شنبه 26 تیر 1399 ساعت 12:16

چشم ممنون از توضیحات

ممنون از حضور شما

بارون پنج‌شنبه 26 تیر 1399 ساعت 12:04

با عشق برابری میکنه؟؟ نه، اون میوه بود این عزیز بالاتره
حالا اگه کار به پز دادن نرسه باید گفت چه رنگ و لعابی هم داره، به به

صبح یه نوک زدم بهش،خیلی خوب شده ، حسابی جا افتاده ، متاسفم که فقط میتونم عکسشو باهاتون شریک شم،عطرش خونه را پرکرده بود، دیگه بیشتر عذابتون نمیدم ! (لبخند)

ونوس پنج‌شنبه 26 تیر 1399 ساعت 11:50

لوبیات تو عکس اول چیتی یا رشتی دیده میشه
وقتی اماده شده قرمز
کدومو زدی؟

من کنسرو لوبیا را میشورم و میریزم ، دیگه هم نگران نپز بودن لوبیاها نیستم ، یه بار امتحان کنید.

ونوس پنج‌شنبه 26 تیر 1399 ساعت 11:48 http://calmdreams.blogfa.com

چه خوشرنگ و لعاب
جدیدا قرمه سبزی های من خوب در نمیاد! سبزی قرمه اماده خریدم فکر کنم ترکیبشو خوب رعایت نکرده

کیفیت سبزی و سرخ کردنش مهمه ، سبزی را با حرارت بالا سرخ میکنم و طولانی، بهترین گوشت هم از دید من ، گل ماهیچه گوساله هست،ادویه و کمی سس سویا موقع سرخ کردن گوشت میزنم و تا صبح میذارم جا بیفته.

دختر غریبه پنج‌شنبه 26 تیر 1399 ساعت 11:07

به به چه عشق خوشمزه ای!

از نظر من عشق یعنی شادی و آرامش و خوشمزگی ، کسایی که عشقو همش با آه و ناله و غم و غصه همراه کردن ،تا حالا عاشقی را تجربه نکردن.
ممنون از حضورتون

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد