میگوی سوخاری +سالاد ساقه کرفس + کلم قرمز+بروکلی + قارچ درشت+ خیار شور
ساقه کرفس و کلم قرمز و بروکلی و قارچ را در روغن زیتون بمدت 20 دقیقه تفت میدهیم ، کمی پودر فلفل سیاه و در صورت تمایل فلفل قزمز (اگر با غذاهای تند مشکل ندارید) میگو ها را سوخاری کرده در فر برقی یا روغن برشته میکنیم ، همین !
نتیجه تلاش بلاگر :
کاملا می تونی پزبدی ... بلاگر جان ... بااین قیمت ها
با این حساب توصیه میکنم آقایان دم بخت بجای گل میگو و بجای شیرینی یه بوقلمون زنده ببرن برای مراسم خواستگاری ، احتمال شنیدن جواب مثبت زیاد میشه !(لبخند)
ممنون که با ما هستی
سلام ما دوتا ونوس ایم ها .. با همدوست هم هستیم
میگم مایه داری .. میگی نه .. میگووووووو
سلام بر ونوس ها !
با این تفسیر شما ، خوبه آدم که مهمونی میره یا با کسی قرار داره یکم میگو یا یه رون بوقلمون رو خودش سنجاق کنه ، حسابی پز بده ! (لبخند)
ممنون از حضور ونوس ها
من خیلی اهل غذا یا خوردنی نیستم فقط گاهی چیدمان، تزیین و رنگای مختلف و حضور آدمای زیاد دور و برم اشتهامو باز میکنه ولی گل هایی که بیشتر سایشون تو عکس دیده میشه قشنگه گل داوودیه؟ هدیست یا خودتون چیدید یا خریدید؟
همینطوره ، ظاهر غذا ، محیط و حتی افرادی که در غذا خوردن حضور دارند قطعا روی اشتها اثر میذاره.
من گل دوست دارم و تعداد زیادی گلدان دارم ، دیدن آنها باعث میشه حس کنم به طبیعت نزدیکم.
ممنون از اینکه کنار ما هستی
به به من عاشق این پست های آشپزیتم
همشو خودت خوردی؟
برای من مثلا دو 3 تا میگو یک قارچ با دو تکه کرفس کافیه
نه ، همشو نخوردم ، نصفش مونده برای امروز
ممنون از اینکه آمدی پیشمون
اصلا هم میگو سوخاری خوشمزه نیست
چاره ای نداشتن غیر از این حرفا زدن را درک میکنم و با شما همدردی میکنم !
ممنون از حضور شما (لبخند)