یه مرغ کامل را از وسط باز میکنیم و روی سینی فر پهن میکنیم ، ترجیحا با پوست که با چربی خودش بریان بشه، رو وزیرش را پودر فلفل سیاه ، زردچوبه و زعفران میمالیم ، پیاز را حلقه ای میبریم و در زیر و روی مرغ قرار میدهیم ، میشه هویج یا سبزیجات هم کنارش ریخت.
نتیجه: فوق العاده شده بود ، پوستشو کندم ، زیرشم بخوبی برشته شده بود
سلام
دست مریزاد وبارک اله. من به جای ناله ونفرین میگم نوش جان. حداقل ماخانما دیگه باید اینا رو بلد باشیم چون اولین هنر برای زنان آشپزیه. کم کم مردان دارن میزنن روی دست زنان.
کم کم؟ زیاد زیاد! (لبخند)
کردم دیدم جواب نداده (نفرین)
پس به فکر یادگیری آشپزی باش ، تنها راهی که میتونه پاسخِ مناسبی برای من باشه ! (لبخند)
از صداتون معلومه سیگاری هستید.
سنتون هم بیشتر از ۴۵ میخوره.
حدسیات بود دیگه از روی صدا :)
نه تایید میکنم نه تکذیب ! یه نگاهی هم به بخش دکلمه بیاندازید !
ممنون از همراهیتون
دیگه نای نفرین هم نداری؟ (لبخند)
عالیه حتما امتحانش میکنم
مرسی
خیلی هم راحته ، مواد زدن و آماده کردنش 10 دقیقه میشه ، بقیشم توی فر هست ، رو 200 درجه حدود 3 ساعت شد.
ممنون از حضورِ شما
مرغ با آب پرتقال بپزه هم خوش مزه میشه
برای دفعه بعدی امتحان کنید
مرغ پرتقالی من خیلی خوب میشه ، با آبش و رنده پوستش درست میکنم ، بله ، خوب میشه.
ممنون از پیشنهادتون
ما هم همچنین ناهاری داریم با این تفاوت که زدیم سر سیخ
آخرش که آماده شد حتما یکم آبلیموی تازه روش بچکونید ، روی مرغ کبابی خیلی خوب میشه
در حال پختنه؟
ایشالا که نپزه
ممنون از لطفِ شما ، بجای این حرفا برید یکم آشپزی یاد بگیرید !