بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی
بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی

آشپزی مردانه: خورشت هویج با گل ماهیچه گوساله

گل ماهیچه گوساله خرد شده ، هویج ورقه ای ، پیاز ، پودر فلفل سیاه و پاپریکا  ، فلفل قرمز ، نمک ،*** پیاز را ابتدا و بعد هویج را بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم ، بعد گوشت را هم در همان قابلمه تفت میدهیم ، در مرحله انتهایی قبل اینکه آب بریزیم ، ادویه ها را اضافه میکنیم و 10 دقیقه میذاریم طعم مواد با هم مخلوط شود ، سپس آب را میریزیم و زیرشو کم میکنیم تا قل بزند ، من حداقل 6 ساعت را توصیه میکنم یا تا صبح !

در ادامه عکس و فیلم از مراحل پخت خورشت هویج بلاگر براتون میذارم.

فیلم کوتاه ابتدای کار

https://s16.picofile.com/file/8425683018/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B0_%DB%B1%DB%B7%DB%B1%DB%B0%DB%B3%DB%B7.jpg


لینک دوم (اصلاح شد)


https://s17.picofile.com/file/8425685176/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B0_%DB%B1%DB%B7%DB%B1%DB%B6%DB%B4%DB%B6.jpg


فیلم کوتاه ادامه


https://s17.picofile.com/file/8425685934/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B0_%DB%B1%DB%B7%DB%B3%DB%B4%DB%B3%DB%B2.jpg


https://s16.picofile.com/file/8425686300/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B0_%DB%B1%DB%B7%DB%B4%DB%B0%DB%B3%DB%B2.jpg


فیلم کوتاه تقریبا نهایی


https://s16.picofile.com/file/8425687076/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B0_%DB%B1%DB%B8%DB%B1%DB%B8%DB%B5%DB%B6.jpg


آب جوش هم ریختم روش دیگه میره که قل بزنه برای 6 ساعت تا حسابی جا بیفته ، رب نمیزنم که طعم گوشت غالب باشه ، شبِ خوبی داشته باشید

اونور توی فر برای شام کوردن بلو با سیب زمینی گذاشتم ، عکس اونم براتون میذارم !


فیلم شام امشب بلاگر + ناهار فردا

نظرات 10 + ارسال نظر
من یکشنبه 3 اسفند 1399 ساعت 01:55

نوش جان...

سپاس از شما

همنشینِ خوبان شنبه 2 اسفند 1399 ساعت 23:53

چون ایران رسمه همه زندگی ها به اونجا ختم بشه !
شب خیلی خوبی باشه

ممنون از شما

همنشینِ خوبان شنبه 2 اسفند 1399 ساعت 23:47

منظورم کسی بود در آینده قرار کنار شما باشه !

راجب اونم هم نه تایید میکنم نه تکذیب!
از کجا میدونی همچین چیزی را هم میخوام؟

همنشینِ خوبان شنبه 2 اسفند 1399 ساعت 23:30

آشپزی ربطی به جنسیت نداره دلیل اینکه غذای آقایون خیلی خوشمزه میشه اینه که با حال خوب درستش میکنن و براشون یه جور تفریحه تا اجبار .
دلم برا همسرتون خیلی میسوزه ، نمیتونه کار خونه رو بهانه کنه واسه غر زدن (چون شما تا آخرشو رفتید و میدونید هیچی نیس :) ) و تو آشپزی هم باید اونقدر غدر باشه که از جلو شما کم نیاره !
نمیدونم چرا این خورش رو نگاه میکنم هوس قیمه بادمجون کردم !
در ضمن نمیدونستم نباید اول رب بریزیم ، همیشه موقع تفت دادن رب میریختم تا خوش رنگ شه ، مرسی اینو آموزش دادید

من کی گفتم همسری دارم یا ندارم؟
رب باعث میشه طعم اصلی غذا را از دست بدید، تو بعضی از خورشت ها بهتره اصلا رب نزنید، واقعا کارِ خونه چیزی نیست ، شاید یک یا دو ساعت بیشتر وقت نخواد.
سپاس از همراهیتون

Zahragoli شنبه 2 اسفند 1399 ساعت 20:48 http://zahragoolii.blogfa.com

ممنون از توصیتون حتما امتحان میکنم...
منم بوشو از اینجا حس کردم ، فقط میتونم بگم نوش جان
خیلی خوبه که میتونین اینقدر ماهرانه آشپزی کنین

سپاس از همراهیتون

Zahragoli شنبه 2 اسفند 1399 ساعت 19:24 http://zahragoolii.blogfa.com

میشه لطفا طرز پخت کوردن بلو رو بزارین ، توی پستاتون گشتم نبود ، ظاهرش فرق داره با اونیکه من درست میکنم

کوردن بلو را آماده میگیرم ، توصیه میکنم شما هم اینکارو بکنید ، من امتحان کردم ، هر کاری بکنید مثل آمادش نمیشه !
بوی خورشت هویج همه جا پیچیده !

بارون شنبه 2 اسفند 1399 ساعت 18:52

چک شددرسته..

ممنون از شما

بارون شنبه 2 اسفند 1399 ساعت 18:36

ظاهرش که خیلی خوبه..
نوش جان

سپاس از شما

ستاره شنبه 2 اسفند 1399 ساعت 18:22

توسن جان چرا از زودپز استفاده نمیکنی؟ نهایتا توی ۴۵ دقیقه زمانبر ترین غذاها رو اماده میکنه و کلی وقتت سیو میشه برات

توصیه میکنم اگه غذای واقعا خوشمزه و جا افتاده میخوای از زودپز استفاده نکنی !
ممنون از توصیه شما

Zahragoli شنبه 2 اسفند 1399 ساعت 17:50 http://zahragoolii.blogfa.com

واقعا یکه تازی میکنینا ، نوش جان

سپاس از شما

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد