بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی
بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی

کوبیده تخصصِ بلاگر !

کوبیده ای که نمیریزه از روی سیخ و بسیار خوشمزه ، تخصص بلاگر است !

40 درصد مغز ران گوساله + 60 درصد قلوه گاه گوساله ، غذای چربی هست ، ولی اگر کم بخورید اشکالی نداره .

یادتون باشه ، هر گوشت چرخکرده ای را میشه سیخ زد ، بدون اینکه از روی سیخ بریزه ، کافیه آب پیاز را بگیرید ، سر و ته سیخ را ببندید و نیم ساعت جلوی پنکه یا یه ربع جلوی سشوار بذاریدش !


ناهار امروز و یک  وعده دیگه بلاگر :

https://s16.picofile.com/file/8426255076/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B6_%DB%B1%DB%B2%DB%B5%DB%B5%DB%B1%DB%B5.jpg


دارم اینو گوش میدم ، با اینکه ترکی هست ، خیلی هاتون باهاش خاطره دارید


https://s17.picofile.com/file/8426260876/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B6_%DB%B1%DB%B3%DB%B4%DB%B3%DB%B0%DB%B5.jpg

نظرات 3 + ارسال نظر
فـــاختـــه یکشنبه 10 اسفند 1399 ساعت 19:13

به به نوش
داداش منم از سلاطین کبابه

سلام به سلطان !

سارا شنبه 9 اسفند 1399 ساعت 20:19 Http://15azar59.blogsky.com

روزیکه کوبیده هام موجبات خنده و شادی دیگران نشه میرم سرآشپز بین المللی میشم ...بخدا
همیشه همه چیو رعایت میکنما اما واااا میره
اصلا کلا با من لجه

پنکه(نیم ساعت) یا سشوار(یه ربع) ،، حرارت منقل زیاد باشه ، وقتی سیخ ها را میذارین ، سریع برش گردونید، درست میشه ، به من اعتماد کنید !

lili جمعه 8 اسفند 1399 ساعت 14:16

سلام
به به واقعا تنها غذایی که نمی تونم ازش بگذرم کوبیده ست. همسرم تخصص زیادی توی انواع کبابها بخصوص کوبیده داره. در ماه چند بار کبابهای مختلف درست میکنه. نوش جان وناهار امروز ما قیمه. جای همه خالی

سلام به هم 5 شنبه ای خوش اشتها !
قیمه هم خوبه ولی جمعه ها که خونه هستم ترجیح میدم کباب بخورم ، البته اگه موادش آماده باشه.
امیدوارم روزِ خوبی داشته باشید ، سپاس از همراهیتون

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد