بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی
بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی

اسم غذا و دستورش؟

دارم یه غذایی برای فردا درست میکنم ، یه بار هم قبلا درست کرده بودم و خیلی خوب شده بود ، کسایی که میدونن چیه اسمشو و نحوه پختتشو توی نظرات اعلام بکنن ، هیچ جایزه ای هم در کار نیست ، فقط مشخص میشه شما غذا شناس هستید ، لطفا به تصویر دقت کنید !

https://s17.picofile.com/file/8427834368/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B3%DB%B1%DB%B3_%DB%B1%DB%B6%DB%B2%DB%B1%DB%B2%DB%B7.jpg


رنده پوست پرتقال در پیاز

https://s16.picofile.com/file/8427839842/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B3%DB%B1%DB%B3_%DB%B1%DB%B7%DB%B1%DB%B6%DB%B0%DB%B2.jpg


تفت ادویه ها و پوست پرتقال با پیاز

https://s17.picofile.com/file/8427841284/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B3%DB%B1%DB%B3_%DB%B1%DB%B7%DB%B3%DB%B0%DB%B5%DB%B8.jpg


مرغهای از فر در آمده


https://s17.picofile.com/file/8427842000/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B3%DB%B1%DB%B3_%DB%B1%DB%B7%DB%B3%DB%B6%DB%B3%DB%B9.jpg


اضافه کردن مرغ به مواد

https://s17.picofile.com/file/8427841942/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B0%DB%B3%DB%B1%DB%B3_%DB%B1%DB%B7%DB%B3%DB%B8%DB%B1%DB%B3.jpg


فیلم کوتاه نهایی

نظرات 14 + ارسال نظر
Zahragoli یکشنبه 24 اسفند 1399 ساعت 13:54 http://zahragoolii.blogfa.com

امروز مرغ پرتقالی با دستوری که شما گفتین درست کردم ، عالی شده بود
فقط طاقت نیاوردم سه ساعت رو کردم دو ساعت

پس دعوت کن دیگه ! (خانواده شوشو رو ) (لبخند)

اینک شنبه 23 اسفند 1399 ساعت 20:28

میگم ماشالله تون باشه،فکر کنم میزان خوراک تون زیاد باشه. من حجم مرغایی که توی فر گذاشته بودید رو دیدم، اصلا شبیه غذای تک نفره نبود.‌چطوری همشو می تونین یه جا بخورید؟

احتمالا شما باید الان خیلی چاق و تپلو باشید.

در هرصورت ،نوش جان

برای چند وعده درست میکنم !
هر وقت خواستید بیایید خواستگاری ، اطلاعات کامل از قد و وزنم بهتون میدم ! (لبخند)
ممنون از حضور شما

Zahragoli شنبه 23 اسفند 1399 ساعت 18:33 http://zahragoolii.blogfa.com

یا شایدم چون اونموقع گرسنه بودین

شایدبله و شاید نه !

Zahragoli شنبه 23 اسفند 1399 ساعت 18:15 http://zahragoolii.blogfa.com

وای خدا ، چه ذوقی تو صداتونه وقتی از غذا حرف میزنین

شاید چون فقط از غذا میتونم اینجور بگم ؟!

scammer doll شنبه 23 اسفند 1399 ساعت 17:37

اقا اجازه؟
مرغ پرتقالی

خسته نباشی !

بارون شنبه 23 اسفند 1399 ساعت 17:27

خب یکم دیر رسیدم
اگر اجازه بدین چند تا نکته هم من بگم:
من کمی دارچین هم میزنم که اختیاری هست..
همون طور که شما گفتین حتما حتما باید پوست پرتقال رو رنده کنیم و بهش اضافه کنیم تنها در این صورت عطر مرغ پرتقالی حس میشه، پوست پرتقال هم مثل ادویه ها حتما باید تفت بخوره تا عطرش حس بشه.( من بدون پوست پرتقال درست کردم و واقعا عطر و طعمی که پوست پرتقال به این غذا میده عالیه)
آب پرتقال طبیعی اصلا غذا رو تلخ نمیکنه خصوصا اگر میزان آب پرتقال به اندازه باشه، بعضی ها نصف آب پرتقال طبیعی می ریزن و نصف آب پرتقال صنعتی که در این صورت ممکنه غذا تلخ بشه.( اینها تجربه های خودمه)

در کل مزه غذا ملس هست که به نظر من خوشمزه میشه ولی اونهایی که غذای شیرین دوست دارن میتونن یه قاشق شکر به آب پرتقال اضافه کنن.
این غذا رو اگه به جای روغن با کره درست کنیم و قید کالری های مورد نظر رو بزنیم خوشمزه تر هم میشه.

و در آخر نوش جان..

بد نبود ولی همونجور که گفتید دیر رسیدید !

Zahragoli شنبه 23 اسفند 1399 ساعت 17:04 http://zahragoolii.blogfa.com

اون میو میو هایی که گاهی اوقات میکنم ، بعد از اون غذا اومد سراغم

اشکال نداره ، تجربه نیاز به زمان داره ، اینجا داری تجربه کسب میکنی ، کمی میو میو هم اشکالی نداره !

Zahragoli شنبه 23 اسفند 1399 ساعت 17:02 http://zahragoolii.blogfa.com

شجاعتم زمانی بود که مرغ پرتقالیِ خودمو خوردم

واو ، الان خوبی؟

همنشینِ خوبان شنبه 23 اسفند 1399 ساعت 16:56

۳ ساعت ! پرتقال باعث نمیشه تلخ شه ؟
(شکر و یا عسل اضافه میکنید)

نه وقتی میپزه تلخ نمیشه ، امتحان کنید !
اگر اینطور بود مرباهای پوست پرتقال را نمیشد خورد !

Zahragoli شنبه 23 اسفند 1399 ساعت 16:53 http://zahragoolii.blogfa.com

خداروشکر اونروز خونه نبود
مربوط به دوسال پیشه
با خجالت فراوان نوشتم طرز پخت رو ، گفتم که شمارو میبینم ، متوجه میشم که هیچی از آشپزی بلد نیستم...

باز هم شجاعت داشتی ، آفرین و تحسینتون میکنم.

Zahragoli شنبه 23 اسفند 1399 ساعت 16:45 http://zahragoolii.blogfa.com

بگم بلد نیستم راحتترم که
من کلا یه بار درست کردم اونم چون از اسمش خوشم اومد
مرغ رو کمی تو مواد خوابوندم بعدش با پیاز اینا سرخش کردم و آب پرتقال ریختم و تامام ، اصلنم خوشمزه نبود...

نمیشه دیگه ، آشپزی دقت و وقت میخواد !
شوشوت الان خوبه؟ (لبخند)

همنشینِ خوبان شنبه 23 اسفند 1399 ساعت 16:43

مرغِ پرتقالی
کره زعفران پیاز آب پرتقال طبیعی نمک فلفل
تکه های مرغ رو در ادویه و آب زعفران چند ساعت استراحت میدیم
کره و پیاز روی حرارت ملایم مرع اضافه شه ۱۰دقیفه بعد آب زعفران اضافه شه ، مرحله آخر آب پرتقال میریزم با حرارت پایین نباید آب پرتقال رو زودتر ریخت چون باعث میشه تلخ شه

پیاز را قهوه ای میکنم ، مرغ را در فر میذارم یا توی ظرف جدا سرخ میکنم ، پیاز که داشت قهوه ای میشد کمی پوست پرتقال رنده میکنم توش و اونم تفت میدم و پودر فلفل و زعفران بهش میزنم ، در ظرف را میذارم (حدود 10 دقیقه) بعدش آب یه پرتقال را میگیرم و میریزم توش ، مرغهای برشته را هم اضافه میکنم و باز درش را میذارم که طعم ها با هم قاطی بشه، 3 لیوان آب میریزم و میذارم حداقل با حرارت کم 3 ساعت قل بزنه. همین !
ممنون از نظر شما ولی روش من اینه

Zahragoli شنبه 23 اسفند 1399 ساعت 16:35 http://zahragoolii.blogfa.com

پرتقال با مرغ میشه ، مرغ پرتقالی ، طرز تهیه هم چون شما زیادی ماهرین تو آشپزی میدونم ایراد که نه انتقاد میکنین ، خودتون بگین دیگه
دزدینم رف...

اسمش درسته ، مرغِ پرتقالی ، نحوه پختش؟ انتقاد نمیکنم ، یعنی کم انتقاد میکنم ، همونی که بلدین بگین ، از نت هم جستجو نکنید ، چون یه سوال میکنم بعدش که توش میمونید، اونوقت حس خوبی نخوام داشت !
اگه درست نکردید، اعتراف کنید تا بگم !

Zahragoli شنبه 23 اسفند 1399 ساعت 16:27 http://zahragoolii.blogfa.com

هر چیه پرتقال هم داره

واو ، ندزدنت ! (لبخند)
اسمش و نحوه پختنش؟

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد