دارم یه غذایی برای فردا درست میکنم ، یه بار هم قبلا درست کرده بودم و خیلی خوب شده بود ، کسایی که میدونن چیه اسمشو و نحوه پختتشو توی نظرات اعلام بکنن ، هیچ جایزه ای هم در کار نیست ، فقط مشخص میشه شما غذا شناس هستید ، لطفا به تصویر دقت کنید !
رنده پوست پرتقال در پیاز
تفت ادویه ها و پوست پرتقال با پیاز
مرغهای از فر در آمده
اضافه کردن مرغ به مواد
امروز مرغ پرتقالی با دستوری که شما گفتین درست کردم ، عالی شده بود
فقط طاقت نیاوردم سه ساعت رو کردم دو ساعت
پس دعوت کن دیگه ! (خانواده شوشو رو ) (لبخند)
میگم ماشالله تون باشه،فکر کنم میزان خوراک تون زیاد باشه. من حجم مرغایی که توی فر گذاشته بودید رو دیدم، اصلا شبیه غذای تک نفره نبود.چطوری همشو می تونین یه جا بخورید؟
احتمالا شما باید الان خیلی چاق و تپلو باشید.
در هرصورت ،نوش جان
برای چند وعده درست میکنم !
هر وقت خواستید بیایید خواستگاری ، اطلاعات کامل از قد و وزنم بهتون میدم ! (لبخند)
ممنون از حضور شما
یا شایدم چون اونموقع گرسنه بودین
شایدبله و شاید نه !
وای خدا ، چه ذوقی تو صداتونه وقتی از غذا حرف میزنین
شاید چون فقط از غذا میتونم اینجور بگم ؟!
اقا اجازه؟
مرغ پرتقالی
خسته نباشی !
خب یکم دیر رسیدم
)

اگر اجازه بدین چند تا نکته هم من بگم:
من کمی دارچین هم میزنم که اختیاری هست..
همون طور که شما گفتین حتما حتما باید پوست پرتقال رو رنده کنیم و بهش اضافه کنیم تنها در این صورت عطر مرغ پرتقالی حس میشه، پوست پرتقال هم مثل ادویه ها حتما باید تفت بخوره تا عطرش حس بشه.( من بدون پوست پرتقال درست کردم و واقعا عطر و طعمی که پوست پرتقال به این غذا میده عالیه)
آب پرتقال طبیعی اصلا غذا رو تلخ نمیکنه خصوصا اگر میزان آب پرتقال به اندازه باشه، بعضی ها نصف آب پرتقال طبیعی می ریزن و نصف آب پرتقال صنعتی که در این صورت ممکنه غذا تلخ بشه.( اینها تجربه های خودمه
در کل مزه غذا ملس هست که به نظر من خوشمزه میشه ولی اونهایی که غذای شیرین دوست دارن میتونن یه قاشق شکر به آب پرتقال اضافه کنن.
این غذا رو اگه به جای روغن با کره درست کنیم و قید کالری های مورد نظر رو بزنیم خوشمزه تر هم میشه.
و در آخر نوش جان..
بد نبود ولی همونجور که گفتید دیر رسیدید !
اون میو میو هایی که گاهی اوقات میکنم ، بعد از اون غذا اومد سراغم
اشکال نداره ، تجربه نیاز به زمان داره ، اینجا داری تجربه کسب میکنی ، کمی میو میو هم اشکالی نداره !
شجاعتم زمانی بود که مرغ پرتقالیِ خودمو خوردم
واو ، الان خوبی؟
۳ ساعت ! پرتقال باعث نمیشه تلخ شه ؟
(شکر و یا عسل اضافه میکنید)
نه وقتی میپزه تلخ نمیشه ، امتحان کنید !
اگر اینطور بود مرباهای پوست پرتقال را نمیشد خورد !
خداروشکر اونروز خونه نبود

مربوط به دوسال پیشه
با خجالت فراوان نوشتم طرز پخت رو ، گفتم که شمارو میبینم ، متوجه میشم که هیچی از آشپزی بلد نیستم...
باز هم شجاعت داشتی ، آفرین و تحسینتون میکنم.
بگم بلد نیستم راحتترم که

من کلا یه بار درست کردم اونم چون از اسمش خوشم اومد
مرغ رو کمی تو مواد خوابوندم بعدش با پیاز اینا سرخش کردم و آب پرتقال ریختم و تامام ، اصلنم خوشمزه نبود...
نمیشه دیگه ، آشپزی دقت و وقت میخواد !
شوشوت الان خوبه؟ (لبخند)
مرغِ پرتقالی
کره زعفران پیاز آب پرتقال طبیعی نمک فلفل
تکه های مرغ رو در ادویه و آب زعفران چند ساعت استراحت میدیم
کره و پیاز روی حرارت ملایم مرع اضافه شه ۱۰دقیفه بعد آب زعفران اضافه شه ، مرحله آخر آب پرتقال میریزم با حرارت پایین نباید آب پرتقال رو زودتر ریخت چون باعث میشه تلخ شه
پیاز را قهوه ای میکنم ، مرغ را در فر میذارم یا توی ظرف جدا سرخ میکنم ، پیاز که داشت قهوه ای میشد کمی پوست پرتقال رنده میکنم توش و اونم تفت میدم و پودر فلفل و زعفران بهش میزنم ، در ظرف را میذارم (حدود 10 دقیقه) بعدش آب یه پرتقال را میگیرم و میریزم توش ، مرغهای برشته را هم اضافه میکنم و باز درش را میذارم که طعم ها با هم قاطی بشه، 3 لیوان آب میریزم و میذارم حداقل با حرارت کم 3 ساعت قل بزنه. همین !
ممنون از نظر شما ولی روش من اینه
پرتقال با مرغ میشه ، مرغ پرتقالی ، طرز تهیه هم چون شما زیادی ماهرین تو آشپزی میدونم ایراد که نه انتقاد میکنین ، خودتون بگین دیگه
دزدینم رف...
اسمش درسته ، مرغِ پرتقالی ، نحوه پختش؟ انتقاد نمیکنم ، یعنی کم انتقاد میکنم ، همونی که بلدین بگین ، از نت هم جستجو نکنید ، چون یه سوال میکنم بعدش که توش میمونید، اونوقت حس خوبی نخوام داشت !
اگه درست نکردید، اعتراف کنید تا بگم !
هر چیه پرتقال هم داره
واو ، ندزدنت ! (لبخند)
اسمش و نحوه پختنش؟