امشب دیگه بخودم گفتم بسه بلاگر، یه شام ساده با نون سنگک تازه کنجدی میذاری، ناهار هم پوره سیب زمینی با یه تیکه مرغ خوردم،
املت را اگه بذارید گوجه هاش خوب سرخ شه ( با حرارت کم) خیلی خوب میشه .
کسایی که توی یه مقطع اینجا زندگی نکردن خوب متوجه میشن نون سنگک کنجدی تنوری تازه یعنی چی ، با هر غذایی خوشمزه میشه !
تو املتت ربع نمیکنی ؟
من وقتی درست میکنم تخم مرغو هم میزنم بعد میریزم توش قبلش ب گوجش رب میزنم و ادویه
بعضی وقتا سرشو میزنم مث پیتزا میشه بعضی وقتام سرشو نمیزنم و با قاشق تیکه تیکش میکنم خیلی خوشمزه میشه ی بار امتحان کن
ممنون از دستور پخت ، امتحان میکنم
به به بسیااار هوس انگیز و اشتها آوره عجب چیزی شده این املت نوش جان
سپاس از شما
آقایون همیشه املتهای بهتر و خوشمزه تری درست میکنن! شاید دلیش این اکثرا جز املت غذای دیگه ای بلد نیستن!
البته حساب شما جداست:)
در حیطه اموری که حتی ظاهرا زنانه محسوب میشوند مثل آشپزی ، فشن و مد ، آرایشگری و... آقایان همچون خورشید میدرخشند ! (لبخند)