زرشک پلو با مرغ قابل قبولِ رستوران،حدود ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان
ران خام مرغ میشه ۲۵ تومن ،۱۵۰ گرم برنجِ خوبِ ایرانی ۱۲ هزار تومن،زرشک،پیاز، ،رب گوجه،روغن ،کره ،ادویه و گازِ مصرفی هم ۱۰ هزار تومن، میشه ۴۷ تومن!
تازه رستوران موادشو عمده و ارزانتر میخره !
چند درصد سود میشه؟؟؟
من در صورت ضرورت غذای غیرقابل قبول میخرم 55 تومن
یعنی رکورددار تو ارزان ترین غذای حاضری. غذای قابل قبول حاضری خیلی گرونه و منم تو زمینه خوردنی خسیسم
منظورم از این نوشته میزان درصد سود رستورانها بود که بالای 120-130 درصده ،شخصا رستوران رفتن رو دوست دارم و هفته ای 3-2 بار رو میرم.
ممنون از همراهیتون
وقتش هم حساب کنید اولا
برای خیلی ها تو این تایم بیشتر ازاینا در میارن که بشینن رب و ادویه ش حساب کنن
برای من آشپزی تفریحه !
ممنون از نظرتون
سودش برای خیلی ها مهم نیست همین که غذا حاضر و آماده باشه کافیه
خیلی ها = تنبل ها ! (لبخند)