بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی
بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی

مقایسه هزینه غذای خونه و رستوران :

 زرشک پلو با مرغ قابل قبولِ رستوران،حدود ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان

ران خام مرغ میشه ۲۵ تومن ،۱۵۰ گرم برنجِ خوبِ ایرانی ۱۲ هزار تومن،زرشک،پیاز، ،رب گوجه،روغن ،کره ،ادویه و گازِ مصرفی هم ۱۰ هزار تومن، میشه ۴۷ تومن!

 تازه رستوران موادشو عمده و ارزانتر میخره !

چند درصد سود میشه؟؟؟

نظرات 3 + ارسال نظر
.. سه‌شنبه 2 اسفند 1401 ساعت 12:12

من در صورت ضرورت غذای غیرقابل قبول میخرم 55 تومن یعنی رکورددار تو ارزان ترین غذای حاضری. غذای قابل قبول حاضری خیلی گرونه و منم تو زمینه خوردنی خسیسم

منظورم از این نوشته میزان درصد سود رستورانها بود که بالای 120-130 درصده ،شخصا رستوران رفتن رو دوست دارم و هفته ای 3-2 بار رو میرم.
ممنون از همراهیتون

ونوس سه‌شنبه 2 اسفند 1401 ساعت 08:45 http://shakibajoon90.blogfa.com

وقتش هم حساب کنید اولا
برای خیلی ها تو این تایم بیشتر ازاینا در میارن که بشینن رب و ادویه ش حساب کنن

برای من آشپزی تفریحه !
ممنون از نظرتون

بارون یکشنبه 30 بهمن 1401 ساعت 10:43

سودش برای خیلی ها مهم نیست همین که غذا حاضر و آماده باشه کافیه

خیلی ها = تنبل ها ! (لبخند)

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد