بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی
بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی

آموزش کباب کوبیده :

کوبیده خوشمزه ولی چرب:70% قلوه گاه+30%مغز ران(گوسفند یا گوساله)

1- آب پیاز را بگیرید

 2- خوب ورز بدید و جز نمک چیزی نزنید

 3- سر و ته کباب را با یه شیب به سمت سیخ ببندید

 4- مهم»سیخ ها را1ساعت جلوی پنکه بذارید ، هرگوشتی هم بزنید،دیگه امکان نداره کباب رو منقل بریزه

نظرات 2 + ارسال نظر
.. چهارشنبه 24 اسفند 1401 ساعت 13:23

سیخ ها جلوی پنکه باشه چه اتفاقی میفته؟

آبش بخار میشه و گوشت به سیخ میچسبه و دیگه روی منقل نمیریزه

بارون چهارشنبه 24 اسفند 1401 ساعت 10:19

آموزش درست و حسابی..

لبخند

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد