مطالب نوشته شده در وبلاگ بلاگر ( Blogger Blog) عقاید شخصی من میباشد و لزوما ممکن است تجربه مناسب یا نظر مفیدی برای سایرین نباشد.
شرایط و نحوه زندگی هر کس میتواند تجربه های متفاوتی از زندگی برای او داشته باشد.
نظرات شما قطعا" برای من عزیز و محترم خواهد بود .
کل نوشته ها در این وبلاگ و نظراتی که در دیگر بلاگها میگذارم نوشتن فکرم میباشد،مگر در دادن اطلاعات خاص که با ذکر منبع مشخص میکنم.
با احترام ، بلاگر
ادامه...
برنج تو یخچال داشتم ، کره ، سیر(یا پیاز رنده) ، میگو ، هم میشه با نون خورد هم با برنج (میگو پلو) و سبزی تازه ، البته با تاسف به تنهایی پاک کردم و کسی نبود بشینیم 2 کلمه غیبت کنیم ! لبخند
بلاگر گفته میشود کسانی که زردچوبه و فلفل یادشون میره به غذا بزنن عاشقن
داری شوخی میکنی یا جدی میگی؟ ! خیلی غذاها وقتی میخوای طعم اصلیشون حفظ بشه ، هیچ ادویه ای با طعم غالب نمیزنن ، فقط هم به میگو نیست ، به بیفتیک و فیله استیک و حتی کوبیده هم ادویه نمیزنم ، اونوقت شما بجای طعم میگو داری زردچوبه میخوری ! معلومه از اونایی هستی که موقع خوردن پیتزا و سوخاری و فست فود هم سس زیاد میزنی ، در حقیقت طعم سس رو بیشتر از غذای اصلی حس میکنی ! لطفا یخورده آشپزی یاد بگیر گلی
هیچ وقت میگو دوست نداشتم و کسانی که میگو میخورن و دوست دارن درک نکردم
چیزی بد یا خوب مطلق نیست...همش برمیگرده به سلیقه آدمها
بلاگر گفته میشود کسانی که زردچوبه و فلفل یادشون میره به غذا بزنن عاشقن

داری شوخی میکنی یا جدی میگی؟ !
خیلی غذاها وقتی میخوای طعم اصلیشون حفظ بشه ، هیچ ادویه ای با طعم غالب نمیزنن ، فقط هم به میگو نیست ، به بیفتیک و فیله استیک و حتی کوبیده هم ادویه نمیزنم ، اونوقت شما بجای طعم میگو داری زردچوبه میخوری !
معلومه از اونایی هستی که موقع خوردن پیتزا و سوخاری و فست فود هم سس زیاد میزنی ، در حقیقت طعم سس رو بیشتر از غذای اصلی حس میکنی !
لطفا یخورده آشپزی یاد بگیر گلی
خب حالا چرا زردچوبه و فلفل نزدی


یادت رفت ؟!
سیرها خیلی درشتن رنده میکردی خب
:
سیر و تربچه ! عجب ترکیبی
کرج در فضاست امشب !
ای شیرین ، ای بامزه ، ای شوخ...ای گل گلی
با این حجم سیر معلومه فردا پنجشنبه مهمونت نیست




بلاگر ! بازم که اجازه نگرفتی از ماهیتابه گلی استفاده کردی
پنجشنبه هر هفته میاد، وفاداره ، خودشم سیر خورِ حسابیه ! لبخند
اینکه داری از آرزوهات حرف میزنی هیچ ایرادی نداره گلی
چه سبزی جذابی چه رنگی ^_^
نوش جان
و این که قبل از انداختن میگو ها در ماهیتابه، جوشیده در اب؟
ممنون ایکس
نه نیازی نداره ، فقط 3 یا 4 دقیقه در کره تفت بدید بسه ، بیشتر بمونه سفت میشه