تو یه قابلمه بزرگ ، بروکلی ، گل کلم ، کاهو خورد شده ، هویج برش داده شده ورقه ای و قارچ خرد شده و قارج خرد شده را میذاری رو حرارت کم و یه کم روغن میریزی ، به هیچی نمک نمیزنی ، به تعداد لازم نودل آماده میکنی و وقتی سبزیجاتت کمی برشته شد مرغ و نودل را میریزی تو قابلمه و حدود یه استکان سس سویا اضافه میکنی و درشو نذار که نودل خمیر نشه، بهم میزنی و نفری یه کفکیر میکشی براشون ، هم کم هزینه تره هم غذایی که شاید بعضی ها امتحانش نکردند. نکته مهم من فقط یه مدل سس سویا میشناسم که طعم واقعی سویا را میده ، سعی کنین از اینا پیدا کنین و بریزین، یه مدل دیگه هم هست که شبیه ایناس و لی اصلا بدرد نمیخوره و غذا را خراب میکنه
این غذا رو من امروز پختم خیلی خوب و خوشمزه شده بود البته سبزیجاتشو اونی که نداشتم خودم جایگزین کردم اما خوشمزه شد، مرسی بابت دستور.
قبلا سویا سس فقط در یه مدل سوپ استفاده کرده بودم اما امروز یه کاربرد دیگشم یاد گرفتم
توجیه دلگرم کننده ای بود مرسی
نه هیچ نوع فری ندارم(خجالت)
گول گاز رو کار خوردم گاز فر خودمو بخشیدم به کسی حالا پشیمونم
چون بخشیدی اشکالی نداره،هر بار که ازش استفاده میکنن ، انرژی مثبت برات میفرستن
تقریبا تمام این غذاهایی که میگم با فر یا گاز درست میشه ، فقط توی فر روغن کمتر میخواد و سالمتره
خیلی هم عالی. کلا عالیه مرد آشپزی یاد داشته باشه
خوش بحال بعضیاااا
من ناهارها مشکل ندارم ولی واقعا برای شام شب میمونم چی درست کنم. اهلا خلاقیت هم نیستم.
کم کم تو وبت غذاهای سبک شبانه بزاری استقبال می کنیم
فر برقی داری؟
من سبزیجات پخته دوست ندارم
این یه جوری تفت دادن سبزیجاته ، بد نیست یه بار امتحانش کنی