بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی
بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی

طرز تهیه مرغ کبابی

یه زمانی یه رستوران میرفتم انتهای خیابان سئول ، که جوجه کبابهای با استخوان بسیار لذیذی داشت + حلیم بادمجان های خیلی خوشمزه ، فکر کنم اسمش رویال ونک بود، همیشه تو ذهنم بود که اینا چطور این طعم را درمیارن از جوجه هاشون ، با آزمون و خطا ، فرمولش را درآوردم

یه بسته ساق ران مرغ پاک شده (بدون پوست) را با پیاز خرد شده (درشت خرد کنید) + روغن زیتون (یا معمولی) + *سس سویا (بخاطر سس سویا دیگه نمک نمیخواد) + فلفل سیاه یا قرمز (بستگی به ذائقه دارد) را 24 ساعت توی یه ظرف در بسته بخوابانید.

منقل ذغالی یا گازی را روی حرارت بسیار کم بگذارید (اگر ذغالی است ، باد نزنید) ، ران مرغها را در سیخ کوبیده ای (سیخ پهن) جوری که سر ران هر کدام در یک ترتیب باشد به سیخ بکشید. این مدل مرغ کبابی حدود 45 دقیقه باید روی منقل باید باشد تا هم روش برشته و هم مغزپخت شود.هر چند دقیقه سیخها را برگردانید .

پس روی حرارت باید خیلی مواظب باشید ، اگر زیاد باشد روش میسوزه و توش هنوز نپخته .

نکته مهم : روی این غذا حتما حتما بعد آماده شدن و قبل سرو شدن ، لیموی تازه بچکانید.

*در صورتی که سس سویا نداشتید ، نمک  و زعفران اضافه نمایید.

نظرات 2 + ارسال نظر
کوچه باغ آرام یکشنبه 10 آذر 1398 ساعت 16:03

تفاوت مواد این جوجه با بقیه پس تو همین سویا سس هست!

دقیقا، همون چیزی بود که من بعد از مدتی پیدا کردم ، البته آبلیموی تازه موقع سرو هم خیلی موثره

دل آرام یکشنبه 10 آذر 1398 ساعت 13:37

مقدار مواد رو ننوشتی. مقدار روغن و سس و ... خیلی مهمه

بستگی به تعداد نفرات داره ، برای هر نفر اگر 2 تکه در نظر بگیریم ، غذای 4 نفر (8 عدد ران مرغ)یه استکان یا نصف لیوان سس سویا و یک استکان روغن نیاز است ، پیاز حدود 2 عدد درشت ، جوری که همه جای مرغ را بگیرد ، ظرف بهتر است دربسته باشد تا بخار پیاز به مرغ نفوذ کند ، حتی 4-3 ساعت آخر را قبل پختن از یخچال دربیارید که نفوذ پیاز بیشتر و بوی زخم گرفته شود.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد