بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی
بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی

آشپزی مردانه : پیتزای خانگی اسفناج و گوشت

یکی از دردسرهای تهیه پیتزا در خانه خمیر میباشد ، پیشنهاد من نان پیتا (سه نان) است ، از خمیرهای یخزده و آماده استفاده نکنید.

میتوانید پیتزا ها را آمده و با کشیدن سلوفان پلاستیکی آن را در فریزر قرار دهید و هر زمان میل داشتید در آورده و بهمان صورت یخزده در فر قرار دهید .(زمان پخت یخزده کمی طولانی تر میباشد) .


نان پیتا را روی میز بگذارید و به اندازه 2 قاشق غذاخوری سس کچاپ (تند یا معمولی) با پشت قاشق روی آن بمالید تا همه جای نان را خصوصا لبه های آن را بپوشاند.

کمی پنیر پیتزا رنده شده (توصیه میکنم مارک مزین باشد) را روی کچاب بریزید.

گوشت چرخکرده را با پیاز و ادویه (فلفل سیاه ) سرخ کنید و روی پیتزا بریزید. ( به مواد نمک نزنید چون پنیر پیتزا نمک دارد)

توجه : زیاد ریختن مواد باعث خوشمزگی پیتزا نمیشود ، فقط جوری باشد که گوشت یا مواد همه جای نان پخش شود.

اسفناج را تفت دهید و روی گوشت پخش کنید ، لزومی ندارد روی پیتزا پر از اسفناج باشد ، جوری پخش کنید که هنگام برش پیتزا ، روی هر تکه آن کمی اسفناج باشد.

در صورت تمایل میتوانید ، کالباس پپرونی یا سالامی آماده خرد شده که در بسته بندی در فروشگاه ها موجود است (به تاریخ انقضا دقت کنید) ، میتوانید برای هر تکه پیتزا یک برش قرار دهید و یکی هم در وسط پیتزا.

قارچ را خرد کنید و روی مواد بریزید.

روی مواد پنیر پیتزا بریزید ، جوری که کل مواد را پوشش دهد.( برای افراد تپلی ! میزان پنیر کمتر باشد بهتر است  ولی اگر بیشتر بریزید طعم بهتری میگیرد )

درون فر (ترجیحا" برقی) با دمای 250 و حدود 20 دقیقه قرار دهید تا اندازه ای که پنیر روی پیتزا طلایی یا قهوه ای ( پیتزای برشته )شود.

قبل از سرو در صورت تمایل میتوانید کمی آویشن بر روی پیتزا بریزید.(شخصا علاقه دارم)

گیاه خواران عزیز هم میتوانند از گوشت صرفنظر کنند و صرفا با قارچ و اسفناج ، پیتزا را آماده کنند.

عکسها مربوط به پیتزا ژامبون فیله با قارج و فلفل دلمه زرد میباشد که دیشب درست کردم ، ولی قاعده همان است.


http://s6.picofile.com/file/8384333550/3.jpg


http://s6.picofile.com/file/8384333600/4.jpg


http://s6.picofile.com/file/8384333618/5.jpg


http://s7.picofile.com/file/8384333484/1.jpg


نظرات 7 + ارسال نظر
Shabnam پنج‌شنبه 19 دی 1398 ساعت 19:28 Http://www.mantanhameshgham.blogfa.com

وای چقد گوگولیع
گشنم شد

ونوس سه‌شنبه 17 دی 1398 ساعت 20:54 http://calmdreams.blogfa.com

کاش گاهی عکس آشپزی های خودتو هم بزاری

حق با شماست ، هر وقت درست کردم عکس میگیرم و روی پست های جدید و قدیم میذارم

تک پسر و دخیا سه‌شنبه 17 دی 1398 ساعت 01:41 http://l3oy.blogfa.com/

من اصلا حوصله اشپزی ندارم متاسفانه

آشپزی برای من یه علاقه شخصی هست ، تازه وقتی به اشپزی مسلط شدم ، متوجه شدم آنقدرها هم که خانمها میگن سخت نیست !

شاهدخت ایرانی دوشنبه 16 دی 1398 ساعت 23:54 http://Bad3.blogfa.com

سلام عرض ارادت....سپاس گزارم از وقتی که برای دلنوشته های شاهدخت گذاشتید...
پست های بسیار مفیدی را به اشتراک میگذارید...دوست داشتم...
درپناه خداوند باشید مهربان خوش قلب...

ممنون شاهدخت ، روز خوبی داشته باشی

حسن کچل بانو دوشنبه 16 دی 1398 ساعت 20:19 http://hasankachalbanoo. blogsky. com

خمیر را خودتوندرست کنید بسیارعالیتر درمیاد، البت اسفناجم حذف کنید دیگه عشق دوعالمه

دقیقا ، نقش خمیر و پنیر در طعم پیتزا تعیین کنندس ، ولی خوب درآوردن خمیر کار هر کس نیست و زمان بر
طعم اسفناج را من شخصا روی پیتزا دوست دارم ، یه بار امتحانش کن

آوریل دوشنبه 16 دی 1398 ساعت 19:11

امتحان می کنم. البته من کلا زیاد با خوردن عذاب وجدان نمی گیرم :))

لبخند فراوان !

آوریل دوشنبه 16 دی 1398 ساعت 17:51 http://khaterat-e-yekzan.blogfa.com/

با چه دقتی توضیح دادید :)
با نون پیتا به جای خمیر، باز هم مواد می چسبن بهش؟ اگه این طور باشه، خیلی راحت می شه.

امتحان کنید ، بهترین نون پیتزایی که دیدم ! هیچ مشکلی در رابطه با موادی که میزنید روش نداره ، پیتزای سبکی هست و بعد خوردنش احساس سیری زیاد و عذاب وجدان نمیکنید.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد