بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی
بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی

آشپزی مردانه : خورشت کنگر

فصل کنگر خیلی محدوده و الان فصلشه !

خورشت کنگر برای 4 نفر :

یک کیلو کنگر (ترجیحا" پاک شده) را با حرارت کم و بمدت طولانی (1 یا 1.5 ساعت)سرخ میکنیم ، سعی کنید ابتدا بدون روغن حرارت دهید که آب آن خارج شه و بعد روغن اضافه کنید. این کار باعث نرم شدن تیغ های کنگر میشود. یک کیلو در ظاهر زیاد به نظر میرسد ولی بعد سرخ شدن حجم کنگر که بیشتر آن آب است کم میشود.میشه کمی هم سبزی قورمه را سرخ کنید و بعدا به مواد اضافه کنید.

گوشت گل ماهیچه گوساله ، 700 گرم تا یک کیلو را به تکه های درشت خرد و جداگانه سرخ میکنید به نحوی که دو طرف گوشت برشته شود.

پیاز را نگینی کوچک خرد کرده و جداگانه سرخ میکنید تا طلایی-قهوه ای شود. بعد سرخ شدن پودر فلفل سیاه ، نمک و اگر با غذای تند مشکلی ندارید کمی پودر فلفل قرمز به پیاز سرخ شده اضافه نمایید و تفت بدهید.

هنگامی که گوشت سرخ شد ، 2 قاشق رب گوجه اضافه و اجازه دهید رب هم با گوشت کمی تفت بخورد.

در انتها کنگر سرخ شده ، پیاز و ادویه سرخ شده و گوشت را در قابلمه گوشت با هم مخلوط نمایید .علت اینکه مواد را باید به قابلمه گوشت اضافه کنید این است که به ته ظرف شما عصاره گوشت چسبیده و غذا را خوشمزه تر میکند.

در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا حدود نیم ساعت بدون آب  تا طعم مواد آزاد و به درون هم وارد شود.

به اندازه 1 لیتر آب جوش را در انتها به قابلمه اضافه و ترجیحا با حرارت کم حدود 6 ساعت قل بخورد تا خورشت جا افتاده شود ، اگر حس کردید غلظت خورشت مناسب نیست ، در نیم ساعت آخر در قابلمه را بردارید و حرارت را زیاد کنید تا اب اضافی بخار شود.

نظرات 6 + ارسال نظر
دختر غریبه سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1399 ساعت 15:04 http://strangergirl66.blogfa.com

ممنون
این خنده رو شما باعث شدی و امیدوارم شما هم امروز کلی بخندین
البته نه فقط امروز

همیشه

ممنونم

بارون سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1399 ساعت 14:58

به به

قشنگ با این به به گفتنت معلومه هنوز ناهار نخوردی !

دختر غریبه سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1399 ساعت 14:48 http://strangergirl66.blogfa.com

آها چشم... هر ۲۰ دقیقه هم میزنم

خوب شدنگفتین همه ی دخترا چون غذاهای من جا میفته حتی با نیم ساعت پخت:))))
اصلادختر باید تو نیم ساعت چند نوع غذای اینطوری بپزه.... مثل قیمه.قورمه و کنگرِ شما



برای نوشته آخرتون کلی خندیدم
میدونستم یه همچین چیزی برام مینویسین

خندیدن نشانه خوب سلامتیه روح و جسمه ، امیدوارم همیشه شاد باشی

دختر غریبه سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1399 ساعت 13:57 http://strangergirl66.blogfa.com

یک و نیم ساعت سرخ کنیم؟
دست میفته که ... :)
بعد ۶ ساعت بپزه؟
کل وقتمون میره برای پختنش و وعده ی بعدی غذا میرسه !:)))
الان یادم افتاد من اصلاکنگر دوست ندارم !

مگه موقع سرخ شدن با حرارت کم میخواهید هیزم زیرش بذارید و فوت کنید؟ هر 20 دقیقه یه بار کافیه بهم بزنیدش !
همینه که غذاهای دخترها ، خوب و جا افتاده نمیشه ، صبور نیستن، اون غذایی که نیم ساعته آماده میشه ، فست فوده نه غذا !
شب بذارید با حرارت کم تا صبح
***
یه نفر کلی تو صف استخدام ایستاد تا نوبتش برسه ، به مسئول استخدام که رسید گفت : آمدم اینجا که بگم من بدرد کاری که شما آگهی دادید نمیخورم ! (لبخند)

تیلوتیلو سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1399 ساعت 13:08 https://meslehichkass.blogsky.com/

والا من یادمه مادرجان میگرفتند و میریختند داخل ماست و میخوردیم
وای که چقدر تیغ تیغیه....
این تیغ تیغا را مگه مجبوریم بخوریم ... اینهمه سبزی لطیف و ملایم
ولی با این آب و تابی که شما تعریف کردید حتما خوشمزه ست
ترجیح میدم بیام دستپخت شما را بخورم تا این تیغ تیغی را خودم درست کنم

وقتی خوب سرخ بشه و بپزه دیگه تیغاش اذیت نمیکنه.
بعدا عکسشو میذارم اینجا و بصورت مجازی همه را مهمون میکنم !

تیلوتیلو سه‌شنبه 9 اردیبهشت 1399 ساعت 13:07 https://meslehichkass.blogsky.com/

عه ترجیحا پاک شده!!!!! یعنی میشه پاک نشده هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله چرا نمیشه ، تو شهرهای کوچک هم میتونین خودتون برین بکنید هم پاک نشدش را میفروشن و خودتون زحمت پاک کردنش را بکشید ، ولی توصیه نمیکنم !

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد