بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی
بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی

آشپزی مردانه : پیتزا سنگک + عکس


یکی از نانهای خوبی که میشه برای پیتزا استفاده کرد ، سنگکه

بهتره خشک نباشه ، سنگک را به اندازه سینی فر ببرید،روش با پشت قاشق سس گوجه بمالید ،کمی پنیر پیتزا بریزید و گوشت چرخکرده سرخ شده با پیاز و فلفل، ژامبون گوشت خرد شده و قارچ را اضافه و روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید،حدود ۱۵ دقیقه در ۳۰۰ درجه باحرارت از بالا و پایین.


حتما امتحان کنید ، نتیجه بسیار خوبی داره و بسیار لذیذ و بهتر از نانهای آماده پیتزا میباشد.




نظرات 4 + ارسال نظر
anita پنج‌شنبه 29 خرداد 1399 ساعت 14:52

کارهایی هست که دیگران هم می توانند انجام دهند،
آن را انجام نده.


حرفهایی هست که دیگران هم می توانند بزنند،
آن را بیان نکن.


و چیزهایی هست که دیگران هم می توانند بنویسند،

آن را ننویس!



کاری را بکن که

فقط تو می توانی انجامش بدهی...

"آندره ژید"


یاعلی

پیتزا سنگک ------> فقط بلاگر ! Pizza SANGAK,Copyright Reserved just for Blogger

دختر غریبه چهارشنبه 28 خرداد 1399 ساعت 22:02 http://strangergirl66.blogfa.com

تا حالا نخوردم با نون سنگگ ولی بلد بودم!

اگر بلد نبودین که تعجب میکردم !

بارون چهارشنبه 28 خرداد 1399 ساعت 21:58

به به
آفرین آقای سرآشپز، ایده نون سنگک خیلی عالی بود، به نظر خیلی هم خوشمزه میاد، باید حتما امتحانش کرد.
نوش جان

ممنون و افسوس که پیتزا م را بهیچ عنوان با کسی شریک نمیشم ، پس تعارف هم نمیکنم ! (لبخند شیطانی)

سارا چهارشنبه 28 خرداد 1399 ساعت 19:44 http://15azar59.blogsky.com

خشک نمیشه توی پخت نون زیرش؟
حتنا امتحانش میکنم

نه،اگه سس گوجه ای که اول میزنید را خوب پخش کنید ، ضمنا نوشته بودم سنگک باید خشک و برشته نباشه.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد