یکی از نانهای خوبی که میشه برای پیتزا استفاده کرد ، سنگکه
بهتره خشک نباشه ، سنگک را به اندازه سینی فر ببرید،روش با پشت قاشق سس گوجه بمالید ،کمی پنیر پیتزا بریزید و گوشت چرخکرده سرخ شده با پیاز و فلفل، ژامبون گوشت خرد شده و قارچ را اضافه و روی مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید،حدود ۱۵ دقیقه در ۳۰۰ درجه باحرارت از بالا و پایین.
حتما امتحان کنید ، نتیجه بسیار خوبی داره و بسیار لذیذ و بهتر از نانهای آماده پیتزا میباشد.
کارهایی هست که دیگران هم می توانند انجام دهند،
آن را انجام نده.
حرفهایی هست که دیگران هم می توانند بزنند،
آن را بیان نکن.
و چیزهایی هست که دیگران هم می توانند بنویسند،
آن را ننویس!
کاری را بکن که
فقط تو می توانی انجامش بدهی...
"آندره ژید"
یاعلی
پیتزا سنگک ------> فقط بلاگر ! Pizza SANGAK,Copyright Reserved just for Blogger
تا حالا نخوردم با نون سنگگ ولی بلد بودم!
اگر بلد نبودین که تعجب میکردم !
به به
آفرین آقای سرآشپز، ایده نون سنگک خیلی عالی بود، به نظر خیلی هم خوشمزه میاد، باید حتما امتحانش کرد.
نوش جان
ممنون و افسوس که پیتزا م را بهیچ عنوان با کسی شریک نمیشم ، پس تعارف هم نمیکنم ! (لبخند شیطانی)
خشک نمیشه توی پخت نون زیرش؟
حتنا امتحانش میکنم
نه،اگه سس گوجه ای که اول میزنید را خوب پخش کنید ، ضمنا نوشته بودم سنگک باید خشک و برشته نباشه.