بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی
بلاگر

بلاگر

تجربه های مردانه زندگی

آشپزی مردانه : سینه مرغ سوخاری

یک بسته سینه مرغ بدون استخوان  ، سینه ها را با برشهای افقی و نازک ببرید (ورقه ای) ، یه شب تو روغن زیتون ، کمی آبلیموی تازه ، فلفل سیاه و نمک بخوابانید ، بعد با پودر سوخاری آغشته کنید ،توی  ماهی تابه روغن بریزید و بگذارید داغ بشه ، قطعات مرغ را سرخ کنید ، غذای ساده و خوشمزه ایست ، من از این پودر(تمپورا) که عکسشو میذارم استفاده میکنم ، ولی میشه با انواع پودر سوخاری آماده بشه ، کنارش میتونین سبزیجات تفت داده شده (هویج ، بروکلی ، کاهو ) یا سیب زمینی سرو کنید ، من سیب زمینی ها را هم افقی میبرم نمک میزنم  و سینی فر را کمی روغن میزنم و میذارم تو فر تا برشته بشن ، میتونید سالاد کاهو ساده هم کنارش آماده کنید ، شامل کاهو پیچ خرد شده ، کمی آبلیمو ، نصف قاشق مایونز و دو قاشق ماست و سبزیجات معطر.(غذای دیشب  بلاگر!)


http://s12.picofile.com/file/8402399750/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B7%DB%B0%DB%B8_%DB%B1%DB%B7%DB%B5%DB%B4%DB%B1%DB%B9.jpg


http://s13.picofile.com/file/8402399784/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B7%DB%B0%DB%B9_%DB%B1%DB%B5%DB%B3%DB%B6%DB%B2%DB%B1.jpg

نظرات 10 + ارسال نظر
دختر غریبه پنج‌شنبه 19 تیر 1399 ساعت 23:44

نمیدونم چرا یاد داستان زاغ و روباه افتادم ... خنده

مطمئنا خوب نتونستم گولتون بزنم برای خوردن غذااااا و سالادتون!
اصلا مال خودتون

ولی چه سالادی
چه مرغی
چه سیب زمینی هایی
چه پودری
چه دستپختی

خام نشدین بازم؟

اگر میشدم ، الان غذایی نداشتم که عکسشو برای مخاطبین محترم بذارم !

دختر غریبه پنج‌شنبه 19 تیر 1399 ساعت 23:27

من اینروزا انقد گوشت و مرغ خوردم دیگه دوست ندارم مرغ شما رو هم بخورم!
اما
بلاگر بی رحم
چجور از دلتون میاد
من الان چشمم به سالاد شما مونده
شب مار نیاد نیشتون بزنه!؟

باز هم متاسفم ، با این حرفا هم خام نمیشم !
شما دستت به سالاد برسه ، تا آخرش ادامه میدید ، چه فرقی میکنه از نیش مار از دست برم یا از گشنگی؟

دختر غریبه پنج‌شنبه 19 تیر 1399 ساعت 23:11

چقدر دلم اون کاسه ی سالاد رو میخواد ...

ولی
چه فایده
به ما که تعارف نمیکنین ... همش خودتون تنها میخورین

سالاد مسئله ای نیست ، میتونم تعارف کنم،ولی میدونم به اون ختم نمیشه ، بعدش دست اندازی به سایر ذخایر غذایی من هم ادامه پیدا میکنه ، پس متاسفانه سالاد را هم نمیدم که قضیه ادامه پیدا نکنه . (لبخند)

ستاره پنج‌شنبه 19 تیر 1399 ساعت 18:30

توسن جان.... به نظر کمی سوخته میاد غذات!!!

نه ، آرد سوخاری برشته بشه همینجوری میشه

بارون پنج‌شنبه 19 تیر 1399 ساعت 17:51

آفرین دقیقا

بارون پنج‌شنبه 19 تیر 1399 ساعت 17:37

واااای
یکی منو از دست آقای بلاگر نجات بده،
اصلا کو؟؟ شما امید به آینده میبینی؟؟
ما فقط در حال زندگی میکنیم

باز دارید به نسل منقرض شده فکر میکنید؟

بارون پنج‌شنبه 19 تیر 1399 ساعت 17:26

آقایون هم آشپزهای خوبی هستن هم خودشیفته های درجه یک، تخم مرغ بدی دست یه عده اشون که نیمرو درست کنن، زغال اخته سوخته تحویل میگیری، خدا حفظشون کنه.

میدونی چرا خدا حفظشون کنه ؟ حتی اونایی که ذغال اخته هم تحویل میدن ، اگه نبودن الان شما هیچ امیدی به آینده نداشتید !

بارون پنج‌شنبه 19 تیر 1399 ساعت 17:13

ایرادی نداره که، مگه آیه داریم که حتما آشپزی باید زنانه باشه؟؟ اصلا زنانه مردانه نداریم یه نوع مهارته دیگه.
آقایون اغلب آشپزهای خوبی هستن و در اینکه شما سرآشپز خیلی خوبی میشدی هیچ شکی نیست حالا کمتر پز بده.

ممنون از اعتراف شما به اینکه آقایون حتی در مورد کارهایی که عموما زنانه محسوب میشن هم بهترین هستن !

بارون پنج‌شنبه 19 تیر 1399 ساعت 16:54

آفرین و نوش جونتون
اتفاقا من دیشب پیتزا با دستور پخت شما درست کردم یه غذای راحت و سریع و بسیار خوشمزه، و خیلی عالی شد، قبلا هم درست کرده بودم که متاسفانه هم دستم سوخت هم نون سنگک خیلی برشته شد( مثلا نمیخوام بگم سوخت) ولی برای بار دوم خوب بود.

+ یه نکته خیلی کوچیک: برای مزه دار کردن گوشت اگه روغن نزنیم بهتره، چون وقتی روغن به خورد مواد خام بره خیلی دیر مغز پخت میشه یا حتی ممکنه کاملا مغز پخت نشه، برای کباب شاید بهتر جواب بده اما برای سرخ کردن کمی اذیت میکنه.

ممنون از استفاده از دستورهای آشپزی مردانه !

Mahsa پنج‌شنبه 19 تیر 1399 ساعت 16:28

نوش جان

ممنون

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد