چند نفر از همنشین های گرامی و طرفدارِ آبگوشت درخواست دستور پخت آبگوشت بلاگر پز را کرده بودند :
گوشت را اولش تفت میدم ، بعد پیاز زیاد را اضافه میکنم (پیاز را دو برابر همیشه بریزید) میذارم پیاز هم تفت بخوره بعد 2 قاشق پر رب هم بذارید تفت بخوره ، پودر فلفل سیاه ، کمی زردچوبه و نمک ، سیب زمینی و گوجه را هم اضافه کنید ، نخود را 4 بار بجوشونید و آبشو خالی کنید و به مواد اضافه کنید ، تا الان آب اضافه نکردیم ، این تفت خوردن ها باعث میشه طعم مواد آزاد و وارد همدیگه بشه ،درشو بذارید و زیرشو کم کنید تا 1 ساعت ، حالا توی یه ظرف دیگه آب بجوشونید و به آبگوشت اضافه کنید تا 8-7 ساعت ریز قل بزنه.
یعنی مامانا هم نمیتونن یه همچین آبگوشتی درست کنن !
ضمنانون سنگک کنجدی کمی برشته و پیاز(که 2 ساعت قبل توی آب گذاشته باشید) و لباس رسمی مراسم فرآموش نشه ! (پیژامه راه راه) لبخند